A MHSZ és a VEB2023 közös szervezésében:

VIII. Music Hungary konferencia

Mi lesz veled zeneipar?

Veszprém,
Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér
2020. november 9-10.
nap
óra
perc
m.perc

VIII. Music Hungary Konferencia

A Music Hungary Konferencia 2020-ban megújulva, a 2023-mas Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprémből jelentkezik, hogy teret adjon az ország legfontosabb zeneipart érintő eszmecseréinek.

Idén megannyi téma között kiemelt szerepet kap majd a koronavírus világjárvány okozta a kultúrszférát is erősen érintő gazdasági válság, az állami szerepvállalás, a dalszövegek felhasználása a technológiai változások tükrében, a zenészek jövedelme, vagy épp a koncertjegyek áfájának csökkentéséről készült hatástanulmány.

Találkozzunk 2020. November 9-10-én a veszprémi Hangvillában!

Music Hungary 2020.

A konferenciáról

A Music Hungary Konferenciát 2012-ben indították útjára azzal a három kiemelt céllal, hogy párbeszédeket indukálva összefogja a zeneipari szereplőket és együttműködéseket generálva egységbe kovácsolja a szektort, hogy tudásátadással és professzionális attitűddel gazdagítsa tagjait, és végül, de nem utolsó sorban szakmai érdekképviseletet biztosítson a kormányzati döntéshozók felé. Alapítói között a szakma olyan képviselőit találjuk, mint a Sziget Fesztivál, a Live Nation vagy az Artisjus.

Music Hungary 2019 konferencia esemény fotó
Music Hungary 2019 konferencia esemény fotó

Ezen célok mentén haladva szervezték meg évről évre a Music Hungary Konferenciát, majd a 2017-es évben hivatalosan is bejelentették a Music Hungary Szövetség megalakulását. A Szövetség nem csak képviseli a hazai zeneipar érdekeit és szakoszátlyain keresztül folyamatosan kommunikál a szereplőkkel, de aktív részese is olyan állami kezdeményezések létrehozásának és működtetésének, mint a zenei export, a tehetséggondozás, könnyűzenei oktatás vagy a közönségbázis erősítése.

2020-ban elhagyva az egri Bolyki-pincészetet a Konferencia a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprémben a Hangvillában kerül megrendezésre november 9-10. között.

Music Hungary 2019 konferencia esemény fotó

Music Hungary 2020.

Jegyvásárlás

*A jegyár belépést biztosít a konferencia minden programjára, a szünetekben felszolgált frissítőkön kívül étkezést nem tartalmaz. Abban az esetben, ha a járványhelyzet kedvezőtlenül alakul, a konferenciát online tartjuk meg és a teljes jegyár visszatérítésre kerül.

Music Hungary 2020.

Szállások

Konferenciajegyed megküldésével az alábbi szálláshelyeken kedvezményesen tudsz szobát foglalni.

Coordinates of this location not found

E-mail címünk

info@musichungary.hu
sajto@musichungary.hu

Telefon

+3620-533-6332

Cím:

1012 Budapest, Pálya utca 4-6.

Írj nekünk!

Music Hungary 2020.

Friss Hírek

Music Hungary 2020.

Médiapartnerünk

nlc - Nőklapja Cafe - Music Hungary konferencia 2020. médiapartner
Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.