Jelentkezz a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase-re fellépőnek!

Dátum

Keressük a legígéretesebb hazai produkciókat a XII. Music Hungary Konferencia & Showcase programjába. Ha szeretnél fellépni novemberben Veszprémben, itt az idő, jelentkezz!

Negyedik éve kapcsolódik showcase program a hazai zeneipar egyik legfontosabb eseményéhez, az évente megrendezésre kerülő Music Hungary Konferenciához. A Szövetség idén is kinyitja a lehetőséget a feltörekvő előadóknak, hogy jelentkezhessenek a programba.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 16., 12:00

A jelentkezőket szakmai zsűri fogja kiválasztani:

Bánki Nikoletta (kiadóvezető és menedzser (GrapefruitMoon Records)), Csiszár Virág (Booking manager, koncertszervező), Czeglédi Szabolcs (zenei programszervező, menedzser), Koncz Balázs (könnyűzenei menedzser (ZAJZAJZAJ), oktatási és könnyűzenei programkoordinátor (PTE-ZEN)), Nagy Adrienn (programigazgató, Művészetek Völgye és Kerekdomb Fesztivál), Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye fesztiváligazgató), Sánta Dániel (Fesztiváligazgató-helyettes), Weyer Balázs (a Music Hungary Szövetség Elnöke, Hangvető).

A XII. Music Hungary Konferencia & Showcase november 18-19-én lesz Veszprémben, több helyszínen, jelentkezni pedig EZEN ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL az alábbi űrlap kitöltésével tudtok.

 

További
hírek

Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.