A Music Hungary Szövetség közleménye az idei Konferenciáról

Music Hungary Konferencia 2020. közlemény borítókép

Dátum

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Az idei év, bárhogy is nézzük a COVID éve, a zenei szektor naptárjában talán nem is fog szerepelni majd a memoárokban. Átszervezések, lemondások, gazdasági zátonyok, szigorítások, tiltások. A „vis major” mega szintű megvalósulása és újraértelmezése. Kevesen éltünk meg korábban ennyire nehéz időszakot, kevesen éreztük magunkat ennyire segítség nélkül hagyva. Mikor, ha nem egy ilyen évben van a legnagyobb szükség egymásra és összefogásra? Mikor, ha nem egy ilyen évben van a legnagyobb szükség a szakmai párbeszédre?

A Music Hungary Konferencia minden évben a szakmai diskurzus tere, és idén sem lesz ez másként. Elengedhetetlen, hogy együtt próbáljuk újraindítani a zeneipart, közösen nézzünk szembe az új kihívásokkal, amiket 2020 elénk görgetett, ezért, amíg a törvényi szabályozás engedi, a Konferenciát továbbra is élőben, a veszprémi Hangvillában tartjuk meg. A Szövetségnek kiemelten fontos, hogy biztonságosan, a járványügyi rendelkezéseket maradéktalanul betartva működjön a rendezvény, ezért a korábbi évekhez képest változtatunk néhány dolgon:

  • a belépő mellé mindenkinek maszkot biztosítunk,
  • a bejáratnál lázat mérünk,
  • a lehető legkevesebb kontaktushelyzet kialakítása miatt idén nem készülünk meleg étkeztetéssel, de kis csomagolt snackkel igen,
  • a termeket felkészítjük a megfelelő távolság betartására és rendszeresen fertőtlenítünk a rendezvény alatt
  • egyes paneleket a távol maradóknak streamen követhetővé tesszük,
  • a második napra fórum jellegű kerekasztal-beszélgetéseket szervezünk a legfontosabb kérdéskörökben, melyekre az előzetes regisztráció is hamarosan elérhető lesz

Úgy érezzük, hogy ebben a helyzetben is szükség van a találkozásra, hogy igazi diskurzusok induljanak, melyekkel előrébb mozdul a zeneipar. Találkozzunk november 9.-10-én Veszprémben, Európa 2023-as Kulturális Fővárosában!

? Kövessétek a Konferencia facebook eseményét
☝ Folyamatosan bővülő program itt.
? Jegyvásárlás itt.
Szállásinformációk itt

 

VIII. Music Hungary Konferencia
2020.11.9-10., Hangvilla, Veszprém
Támogatja: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

További
hírek

Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.