A Music Hungary Szövetség közleménye az idei Konferenciáról

Music Hungary Konferencia 2020. közlemény borítókép

Dátum

Az idei év, bárhogy is nézzük a COVID éve, a zenei szektor naptárjában talán nem is fog szerepelni majd a memoárokban. Átszervezések, lemondások, gazdasági zátonyok, szigorítások, tiltások. A „vis major” mega szintű megvalósulása és újraértelmezése. Kevesen éltünk meg korábban ennyire nehéz időszakot, kevesen éreztük magunkat ennyire segítség nélkül hagyva. Mikor, ha nem egy ilyen évben van a legnagyobb szükség egymásra és összefogásra? Mikor, ha nem egy ilyen évben van a legnagyobb szükség a szakmai párbeszédre?

A Music Hungary Konferencia minden évben a szakmai diskurzus tere, és idén sem lesz ez másként. Elengedhetetlen, hogy együtt próbáljuk újraindítani a zeneipart, közösen nézzünk szembe az új kihívásokkal, amiket 2020 elénk görgetett, ezért, amíg a törvényi szabályozás engedi, a Konferenciát továbbra is élőben, a veszprémi Hangvillában tartjuk meg. A Szövetségnek kiemelten fontos, hogy biztonságosan, a járványügyi rendelkezéseket maradéktalanul betartva működjön a rendezvény, ezért a korábbi évekhez képest változtatunk néhány dolgon:

  • a belépő mellé mindenkinek maszkot biztosítunk,
  • a bejáratnál lázat mérünk,
  • a lehető legkevesebb kontaktushelyzet kialakítása miatt idén nem készülünk meleg étkeztetéssel, de kis csomagolt snackkel igen,
  • a termeket felkészítjük a megfelelő távolság betartására és rendszeresen fertőtlenítünk a rendezvény alatt
  • egyes paneleket a távol maradóknak streamen követhetővé tesszük,
  • a második napra fórum jellegű kerekasztal-beszélgetéseket szervezünk a legfontosabb kérdéskörökben, melyekre az előzetes regisztráció is hamarosan elérhető lesz

Úgy érezzük, hogy ebben a helyzetben is szükség van a találkozásra, hogy igazi diskurzusok induljanak, melyekkel előrébb mozdul a zeneipar. Találkozzunk november 9.-10-én Veszprémben, Európa 2023-as Kulturális Fővárosában!

? Kövessétek a Konferencia facebook eseményét
☝ Folyamatosan bővülő program itt.
? Jegyvásárlás itt.
Szállásinformációk itt

 

VIII. Music Hungary Konferencia
2020.11.9-10., Hangvilla, Veszprém
Támogatja: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

További
hírek

Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.