Előadók 2021

Kovács QQ Attila
Magyar Könnyűzenei Klubok Szövetsége
Folytatás
sigmond eszter
’Sigmond Eszter
turisztikai szakértő, Pannon Egyetem
Panel(ek):

’Sigmond Eszter a Pannon Egyetem Balatoni Turisztikai Kutatóintézetének szakértőjeként többek között a fesztiválok fenntarthatóságával kapcsolatos kutatás-fejlesztéssel foglalkozik, a Veszprém–Balaton 2023 EKF projekttel együttműködésben. Korábban a Bakony–Balaton régió turisztikai desztinációmenedzsmentjéért felelt. Foglalkozik továbbá rendezvényszervezéssel, valamint a Veszprém–Balaton Régió Kultúrájáért Közalapítvány kuratóriumának elnöke.

Folytatás
Mészáros Zoltán
Veszprém-Balaton 2023 Zrt. programfejlesztési főtanácsadója
Panel(ek):

A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. programfejlesztési főtanácsadója, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója.

Folytatás
Porga Gyula
Veszprém polgármestere
Panel(ek):
Folytatás
tokay peter
Tokay Péter
rendező, producer

Tokay Péter 2003 óta foglalkozik filmkészítéssel, de a filmekhez való kötődése és szeretete egészen gyerekkorára vezethető vissza. A Keresztapa egyik epizódját látva, a filmezés rabja lett.
Számos díjnyertes alkotás köthető a nevéhez, melyekben  mint rendező és író vett részt, de több alkotásban vágóként is dolgozott.
Több száz videoklipet, több tucat reklámfilmet és rengeteg image- és koncertfilmet rendezett és vágott. Számos amerikai és német videoklip köthető a nevéhez, ezenkívül olasz, angol, szlovák, nigériai és román ügyfelekkel is dolgozott. Látásmódja és munkássága a nyugati országokban is keresett.

Folytatás
Pápai Sándor
.
Folytatás
myra monoka
Myra Monoka
énekesnő, dalszerző
A budapesti Bartok Bela Zenemuveszeti Szakkozepiskola es Gimnaziumban erettsegiztem, csello volt a fotargyam.
2015-ben a SAE Instituteban szereztem  Audio Technology – hangmérnöki diplomát. A soloprojectem és a featuringek mellett  dalszöveget, toplinet írok általában más előadóknak illetve reklámokhoz készítek zenét.
Folytatás
sivak peter
Sivák Péter
rádiós szakember
Megszállott rádiós, zenei szerkesztő, imaging producer, kreatív szövegíró, média-zeneszerző.
A Neo Fm, a Rock Fm, a Rádió 1, a Best Fm és a Retro Rádió korábbi programigazgatója, emellett számtalan helyi rádió tanácsadója.
Folytatás
Wettstein Tamás
.
Folytatás
soos balazs
Soós Balázs
A38 booking manager
Panel(ek):

Soós Balázs 2004 óta tevékenykedik a magyar élőzenei szakmában. Jelenleg az A38 Hajó, Budapest vezető közepes méretű klubjának booking managere. A Skalar Music Hungary, az egykori hazai vezető klubpromoter cég korábbi társtulajdonosa. Ismeri az európai zenei üzletágat turnézási és booking oldalról is, immár több mint tizenöt éve dolgozik például az Ignite, a Dropkick Murphys vagy az Enter Shikari promótereként. Más műfajokban is sikeresen dolgozott, olyan fellépőkkel, mint a Walk Off The Earth, Rodrigo y Gabriela, The Umbilical Brothers vagy az Editors, hogy csak néhányat említsünk. Jelenleg a Nemzeti Kulturális Alap fesztivál kollégiumának kurátora és Testnevelési Egyetem MSC sportmanagement/sportközgazdász hallgatója.

Folytatás
hanisch andras
Hanisch András
Hanaton manufaktúra

Az utóbbi években a vinyl lemezek iránti igény világszerte megnövekedett. Csapatunk tagjai zenészek, koncert szervezők, zenekari managerek, akik saját bőrükön tapasztalták meg, hogy a magyar zenekaroknak milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy vinyl lemez kiadása során. A DIY underground színtérről jövünk. Ez a szívügyünk! Tisztában vagyunk, milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy zenekarnak, ha lemezt szeretne készíteni. Ezért több éves előkészület után idén januárban megalapítottuk a Hanaton hanglemezgyártó manufaktúrát. November elején végre megkaptuk az utolsó engedélyt is a próbaüzemre, így a napokban el tudunk indulni a megrendelt kiadványok gyártásával. Célunk a hazai igények teljeskörű kiszolgálása a nemzetközi piachoz képest rövidebb határidővel, magas minőségben.

Folytatás
kovacs tamas
Kovács Tamás
Budapest Vinyl
A rendszerváltás környékén kezdtem bulikat, koncerteket, fesztiválokat szervezni.
1992-ben indítottam a CrossRoads Records lemezkiadót. Közel 10 évig dolgoztam a Szigetnél, mint programigazgató, a Wanted és Wan2 magazinok lapigazgatója. 2016-ban elkezdtük a Budapest Vinyl kiadót.
Folytatás
Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.