Előadók

Ave Tölpt a Music Estonia igazgatója, korábban a Jazz Estonia CEO-ja.

Korábban olyan intézeteknél szerzett tapasztalatokat, mint az Észt Nemzeti Könyvtár, ahol a kiállítási szektort igazgatta több éven át, rengeteg sikeres projekten keresztül. Sok egyéb mellett Estonian Public Broadcasting rádiós műsorvezetője is volt a Classical Radio-nál. Ő a Keychange első észt nagykövete is illetve tagja a Georg Ots Tallinn Music College tanácsadó testületének is.

Folytatás
Bajnai Zsolt
Bajnai Zsolt
Könnyűzenei Szolgáltató Iroda

Kommunikációs szakember, aki 2013 óta foglalkozik a hazai könnyűzenével. Koordinátora volt 2013-14-ben a Cseh Tamás Program létrehozásának, 2014-től NKA alelnöki tanácsadóként foglalkozott a témával. 2015-2017-ig az NKA Cseh Tamás Program Kollégium, 2017-2020-ig pedig az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiumának vezetője. 2018 óta a Könnyűzenei Szolgáltató Iroda vezetője. Több tanulmánya jelent meg a hazai könnyűzene múltjával kapcsolatban, illetve 2016 óta a magyar könnyűzenei oktatás megújításával is foglalkozik, a témában több tanácskozás szervezője és előadója is volt.

Folytatás
Baksa Csaba
kereskedelmi vezető, Gold Record
Panel(ek):

Hiba vagy nincs megadva

2013-ban ismerkedtem meg és kezdtem el foglalkozni az e-kereskedelemmel a Bónusz Brigádnál, melynek később kereskedelmi vezetője is lettem.
A Gold Record kereskedelmi vezetője 2017-ben lettem. Már az első évben komoly potenciált láttam a merchendise értékesítésben, ezért bele is fogtunk egy saját webárúház fejlesztésébe, aminek az értékesítési volumene és forgalma mostanra messze túlmutat az előzetesen tervezetten.
Folytatás
Bánkuti Dániel
Bánkuti Dániel
zeneipari specialista
Panel(ek):

Bánkuti Dani vagyok és az a célom, hogy kicsit jobbá tegyem a hazai zenész társadalmat és segítsem a zenészeket és a háttér munkájukat, hogy végre “egyre közelebb” legyünk a nyugati színvonalhoz. A Zenei Karrier Önerőből, Telt Ház és a Zeneírás és Kiadás Önerőből c. könyvek szerzője is vagyok egyben. Jelenleg a Magyar Producer Workshop és a bankutidani.hu Youtube csatorna műsorvezetőjeként illetve zenészek mentoraként / kezdők oktatójaként dolgozom, és az előadásaimból, cikkeimből és videóimból ismerhetsz.

Folytatás
Claire Oneill Music Hungary Konferencia
Claire O’Neill
Co-Founder - Greener Festival

Claire O’Neill az A Greener Festival társalapító igazgatója, a Green Events & Innovations Conference szervezője és a Green Working Group for the Association for Electronic Music vezetője.
2006-ban az AGF megalapításával magasra tette a lécet a zöld rendezvényeknek az A Greener Festival Award elindításával, amit olyan nagy fesztiválok tudhatnak magukénak, mint a Glastonbury vagy a Riskilde, és olyan vállalatok szerezték meg, mint a Paradigm Agency. Clair folyamatosan azon dolgozik, hogy a zeneipar és a rendezvények fenntartható és környezetbarát stratégiát dolgozzanak ki, és immáron 25 országot összefogó hálózatot hozott létre. Idén alapították az A Greener Arena Award-ot, ami szintén a turnék zöldítésének célját szolgálja, eredményeit honorálja.
Claire a 2008-ban alapított Green Events and Innovations Conference szervezője is, ami Európa egyik évente visszatérő kulcseseménye a témában, kifejezetten fenntarthatósági fókusszal, az International Live Music Conference partnereként. O’Neill korábban vezető managere volt az Association of Independent Festivals-nak is, bő másfél évtizednyi tudással és tapasztalattal a háta mögött az egyik legkompetensebb személy a fenntartható- és zöld rendezvényekkel kapcsolatban.

Folytatás
Csipai Roland
Csipai Roland
Zeneszöveg.hu alapító-tulajdonos

Zeneszöveg.hu alapító-tulajdonos, music-tech és IT szakértő, az első nemzetközi dalszerző tábor (SBSC) alapítója, a Mesterséges Intelligencia Koalíció tagja.

„Mindig a rendhagyó gondolkozók közé taroztam, most sincs ez másképp. Szeretném ha a COVID19 inkább egy kitörési lehetőség lenne a zeneipar számára, sem mint a vég. A jó hír, hogy erre már tervem is van.

Folytatás
Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.