Adatkezelési tájékoztató

Az Ön adatait az Ön kifejezett hozzájárulása alapján a Music Hungary Szövetség Egyesület a 2021. november 17-18. napján megrendezésre kerülő IX. Music Hungary konferencián való ingyenes részvételre kiírt pályázat lebonyolítása érdekében kezeli. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása.
 
Az adatok törlési határideje: a nyertes pályázatot benyújtók esetében a konferencia lebonyolítását követő öt év, sikertelen pályázat esetén a konferencia lebonyolítását követő 30 nap.
 
Az adatkezelő neve: Music Hungary Szövetség Egyesület
A Music Hungary Szövetség Egyesület székhelye: 1012 Budapest, Pálya u. 4-6.
A Music Hungary Szövetség Egyesület ügyfélszolgálati telefonszáma.: +36 20 533 6332

A Music Hungary Szövetség Egyesület ügyfélszolgálati e-mail címe: info@musichungary.hu
 
Az adatkezelés önkéntes, de az adatok hiányában a Music Hungary Szövetség pályázatát nem tudja befogadni, illetve feldolgozni. Ön az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhet személyes adataihoz, kérheti azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheti, hogy az Ön által rendelkezésre bocsátott adatokat a Music Hungary Szövetség tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban az Ön számára átadja. Ön a személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ez azonban nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét.
 
Ön továbbá vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál („NAIH”) arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.  A NAIH elérhetősége: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Jogainak megsértése esetén Ön bírósághoz is fordulhat.

Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.