Támogasd az
UKRAJNAI KÁROSULTAKAT

Megrendülten követjük az ukrán-orosz konfliktus fejleményeit. A Music Hungary Szövetség úgy érzi, egy ilyen helyzetben segítenünk kell a bajba jutottakon, legyen szó akár az ott maradtakról, akár azokról, akik arra kényszerülnek, hogy elhagyják otthonaikat.

Sokan jelezték, hogy szeretnének segíteni, illetve sokan szerveznek is olyan eseményeket, melyek bevételeit felajánlanák erre a célra, ezért úgy döntöttünk, hogy létrehoztuk ezt a gyűjtőoldalt, ahová minden ilyen esemény felkerülhet, hogy ezeknek nagyobb láthatóságot biztosítsunk. Az oldal alján bárki beküldheti a támogatói eseményének linkjét, hogy felkerüljön ide.

A Music Hungary Szövetség támogatói együttműködésre lépett a Music Saves Ukraine kampánnyal, az ukrán VAMP kezdeményezésével, ami az Ukrajnában maradt zenészeket, zeneipari szakembereket és civileket segítő kezdeményezés, illetve a Migration Aid-del, akik a menekülteknek nyújtanak segítséget. Amennyiben további tárgyi- vagy anyagi hozzájárulást szeretnél nyújtani, az alábbi két gomb továbbirányít az oldalukra.

People hold placards as they gather Saturday in Tokyo's Shibuya Ward to protest Russia's invasion of Ukraine. | AFP-JIJI
People hold placards as they gather Saturday in Tokyo's Shibuya Ward to protest Russia's invasion of Ukraine. | AFP-JIJI

Menj el egy koncertre, hogy támogasd
az UKRAJNAI KÁROSULTAKAT:

2022.április.8.

Music for Ukraine // Dennie Wander (UK) ✷ The Anahit (Akusztik) ✷ Twentees ✷ Flanger Kids

Turbina Kulturális Központ
 - Budapest, Vajdahunyad u. 4, 1082
A Turbina, a Peacebox és a Willing bemutatja: Music for Ukraine Jótékonysági koncertek az ukrajnai menekültek megsegítésére
2022.április.20.

Budapest Park Segélykoncert - Random Trip Allstars

Budapest Park
 - Budapest, Soroksári út 60, 1095
Megrendülten követjük a világ eseményeit, és a saját eszközeinkkel, illetve a Ti segítségetekkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy támogassuk a háború civil károsultjait. Ezért úgy döntöttünk, hogy a szezonunk -1. napján, április 20-án egy segélykoncertet szervezünk, aminek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánljuk fel. Segítségül hívtuk a Random Tripes barátainkat, akik egy igazi A-listás csapatot hívtak össze a jó ügy érdekében.

Szervező vagy?

Ha olyan koncertet, eseményt szervezel, aminek bevételét részben vagy egészben szeretnéd felajánlani a károsultak támogatására, küldd el nekünk az esemény facebook linkjét, hogy felkerüljön a fenti listára.

A Music Hungary Szövetség nem vállal operatív közvetítést az adományok eljuttatásában. Ha még nem tudod, hova és hogyan szeretnél adományozni, az oldal tetején található két szervezetet javasoljuk, lépj velük kapcsolatba közvetlenül.

Küldd be!