Fesztiválok a COVID idején

Nemzetközi booking és fesztiválszervezés a COVID idején, avagy hogyan lehet stratégiailag tervezni egy ilyen évben, ennyire kiszámíthatatlan helyzetben? Hogyan tudnak a fesztiválok együttműködni egymással, hogy együtt lábaljanak ki a válságból? Mit tehetünk versenyhelyzetben, együtt? Ilyen kérdésekre keressük a választ.

Zeneipari kibeszélő: interaktív fórum a jelenről

Raktárkoncertek, gázsicsökkentések, klubbezárások, és még sorolhatnánk, mik a legkurrensebb ügyek a hazai zeneipar jelenében. Lobenwein Norbert és Muraközy Péter vezetésével beszélgessünk közösen az aktualitásokról egy interaktív fórumon, ahol bárki kérdezhet, bárki hozzászólhat. A panel regisztrációhoz kötött. 

Article 17, avagy az újrakezdés örömei

Value Gap, Safe Harbour és Article 17 – szorosan összefüggő, sokszor emlegetett fogalmak! De tényleg értjük, hogy mit jelentenek? Egy biztos, 2021 júniusáig minden EU tagállamnak implementálnia kell az új szerzői jogi irányelveket, ez pedig alapvetően módosítani fogja az online jogosítás folyamatát (is). Erről beszél dr. Békés Gergely ügyvéd, szerzői jogi szakértő, az SZTE ÁJTK […]