Claire O’Neill

Claire Oneill Music Hungary Konferencia
Claire O’Neill
Co-Founder - Greener Festival

Claire O’Neill az A Greener Festival társalapító igazgatója, a Green Events & Innovations Conference szervezője és a Green Working Group for the Association for Electronic Music vezetője.
2006-ban az AGF megalapításával magasra tette a lécet a zöld rendezvényeknek az A Greener Festival Award elindításával, amit olyan nagy fesztiválok tudhatnak magukénak, mint a Glastonbury vagy a Riskilde, és olyan vállalatok szerezték meg, mint a Paradigm Agency. Clair folyamatosan azon dolgozik, hogy a zeneipar és a rendezvények fenntartható és környezetbarát stratégiát dolgozzanak ki, és immáron 25 országot összefogó hálózatot hozott létre. Idén alapították az A Greener Arena Award-ot, ami szintén a turnék zöldítésének célját szolgálja, eredményeit honorálja.
Claire a 2008-ban alapított Green Events and Innovations Conference szervezője is, ami Európa egyik évente visszatérő kulcseseménye a témában, kifejezetten fenntarthatósági fókusszal, az International Live Music Conference partnereként. O’Neill korábban vezető managere volt az Association of Independent Festivals-nak is, bő másfél évtizednyi tudással és tapasztalattal a háta mögött az egyik legkompetensebb személy a fenntartható- és zöld rendezvényekkel kapcsolatban.

Music Hungary

Hírlevél feliratkozás

Add meg neved és e-mail címed, hogy elsőként értesülj fontos híreinkről, újdonságokról.